vita moderna

kisses, tears & psychodramas

19.10.06

Τίτλοι ειδήσεων

Του ανταποκριτή μας


Έλα ασσοσιέιτεντ λαμβάνεις; στοπ. το δαγκώσαμε απόψε αλλά κρατήσαμε τις δυνάμεις μας στοπ. έλα μη μασάς ασσοσιέιτεντ, αυτό είναι έκφραση για το κυβερνών κόμμα στοπ. απ’ ό,τι μου λένε Καραμανλής κατσικώθηκε στο Γκρίχελαντ μέχρι δύο χιλιάδες δεκατέσσερα στοπ. γκρικς δεν έχουν παραλάβει μοκέτες από τη φύλαξη και κάνει σκατόκρυο εδώ μέσα στοπ. ευτυχώς περισσέψανε πίτσες και καφέδες από Ψωμιάδη για τζέρναλιστς στοπ. κάθε μέρα περνάει φορτηγάκι και ξεφορτώνει εκλαίρ και σιντί Καζαντζάϊδις για γκρικ τζέρναλιστς στοπ. κάτι γίνεται με τζέρναλιστς και Ψωμιάδη δεν καταλαβαίνω στοπ. οι ξενόγλωσσοι παίρνουμε τον μπούλο στοπ έλα μη μασάς ασσοσιέιτεντ, έκφραση είναι αυτό στοπ. εδώ γκρικς λεβέντες δεν είναι φαγκς στοπ Κώστας δε μασάει Μαριέτα δε μασάει Ψωμιάδης δε μασάει Χριστόδουλος δε μασάει στοπ Χριστόδουλος κράτησε τις δυνάμεις του δόξα σοι ο θεός στοπ Χριστόδουλος συνεχάρη πρωί πρωί Ψωμιάδη στοπ. δια λαμπροτάτην επανεκλογήν σας ου μη μασήσετε εις τον αιώνα στοπ. τελικά μόνο δάσκαλοι μασήσουνε όπου να’ ναι στοπ. Μαρία επιστρέψει μείον χίλια διακόσια πιάσει πουλήσει χαρτομάντιλα στοπ. έλα ασσοσιέτεντ, Μαρία γνωστή από μπλογκόσφαρια στοπ. λίγα λεφτά πολλά λινκμπλονκς στοπ κι αυτό έκφραση είναι αλλά μ’ έχεις πρήξει ρε ασσοσιέτιτντ στοπ. λινκμπλογκς είναι άμα έχεις αγάπη στην καρδιά όχι πόλεμο φωτιά στοπ. μακμάνους λίγα πράγματα με ψήφους πολλά πράγματα με αγάπες στοπ. κατά τα άλλα οι πάντες κατά πάντων στοπ. βρέχει στη μπλογκογειτονιά βρέχει και στην καρδιά μου αλλά πού να σου εξηγώ τώρα στοπ. σ’ αφήνω γιατί πρέπει να προλάβω επόμενες εκλογές στοπ. στείλε επειγόντως κουβέρτες φουλστοπ.

7 Comments:

At 10:39 AM, Blogger Αθήναιος said...

Θάνο μου, ποιοι είναι οι "όλοι που στρέφονται εναντίον όλων";

Εκτός αν χρησιμοποιείς την υπερβολή ως εκφραστικό μέσο για να δώσεις μεγαλύτερη αληθοφάνεια στον ομιλητή μιας και είναι ρεπόρτερ. :-)

 
At 10:55 AM, Blogger Ladychill said...

μικρό το τηλεγράφημά σου στοπ μάθαμε από άλλον οτι παρά το χθεσινό κρύο και τη βροχούλα άνθρωποι είχαν κατέβει πάλι στους δρόμους εκεί στοπ
φτώχια, κρύο, γκρίνια...και εσωκομματικοί καυγάδες στη Χαριλάου στοπ
γλέντια στους γαλάζιους στοπ
άκουσες τίποτα για έναν αλέξη τσίπρα; στοπ

 
At 12:29 PM, Blogger Xilaren said...

ax, re thas...

hang in there

 
At 4:43 PM, Blogger suigenerisav said...

Θεά τον έκανες το μουσακά. stop

 
At 7:45 PM, Blogger Χαρυβδιςς said...

οχιιι άλλες ειδήσεις ....Παραδίδομαι....

 
At 11:47 PM, Blogger Alpha said...

ότι πει η χιλάρεν

(αλλά αυτός που θα χάσει είναι αυτοί που δεν μασάνε-θυμήσου το)

 
At 11:50 AM, Blogger thas said...

Αθήναιε παιδί μου, τι λες; Μπορεί ο δημιουργός να ερμηνεύσει το έργο του; Δεν υπάρχει επίσημη κριτική στον τόπο να ξεκλειδώσει τον ποιητικό ερμητισμό των λεγομένων του ανταποκριτού μας; Και αυτός ο Θάνος ποιος είναι;

ladychill Η μόνη ωραία εικόνα των εκλογών ήταν τα πρόσωπα πίσω από τον Τσίπρα, την ώρα της σύνδεσης. Αυτοί μάλιστα! Ο ίδιος ο Τσίπρας τώρα, είναι τόσο στρογγυλά ωραίος και σωστός που καταντάει ύποπτος. Σε συνδυασμό με Ψαριανό πάντως ήταν το επικοινωνιακό άπερκατ του ΣΥΝ. Μονόδρομος. Αλλά γι’ αυτά τα ζητήματα έχω σύμβουλο. Θα ρωτήσω τον Ιστολόγο.

(Θα ψυχολογίσω ολίγον: η έκφραση του Χαλβατζή την ώρα που ανακοινώνονταν το 11% του Τσίπρα με συγκίνησε. Είναι καλή η νεότης αλλά φέρνει και κάτι αυτάρεσκο που πληγώνει.)

Χάρυβδιςς, αν δεν ακούσεις ειδήσεις εδώ στα αδιάβλητα, αδιαμεσολάβητα, ανεξάρτητα μετα- μίντια, πού θα ακούσεις; Δεν επληροφορήθης ότι το blogging άλλαξε τον κόσμο; Δεν ξέρεις ότι ο μπρόεδρας Μπους ξεκινάει τη μέρα του διαβάζοντας g.xoirovoskos; (εμάς, παραδοσιακά μας διαβάζει ο Σαραμάνγκου)

Πάνο και mosaic χαίρομαι για τον λογικό θετικισμό σας. Πλην η χώρα έχει μακρά παράδοσιν εις την μεταφυσικήν.

Xilaren και suigenerisav, σας χιλιομερσούμε.

 

Post a Comment

<< Home