vita moderna

kisses, tears & psychodramas

16.5.05

Exciter

Έρχεται ο καιρός που τα αστέρια παίρνουν την κατάλληλη θέση στο στερέωμα. Που τα χεράκια σου οδηγημένα από τους τεράστιους μαγνήτες του Δία σταματούν σ’ αυτόν και όχι σε κάποιον άλλον. Ω, μοίρα καλή, τύχη αγαθή, ώρα ευλογημένη. Τώρα είναι η στιγμή που, ώριμος πλέον για τα μεγάλα έργα, ανοίγεις να υποδεχτείς μεσάνυχτα τη νυχτερινή, λεπταίσθητη Πράξη των Depeche Mode. Ούτε φωνές, ούτε κιθάρες, ούτε τα έπη του Ομήρου που συνηθίζουνε. Μόνο κάτι ψίθυροι στο αυτί που λένε «μη σε νοιάζει» και «ησύχασε τώρα».


What the spirit seeks / The mind will follow / When the body speaks / All else is hollow. (Από το "When the body speaks")

Τι τραγούδι είναι αυτό, ωρές παιδιά. Βουλιάζω μαζί του την αυγούλα, βουλιάζω και το βράδυ. Νύχτα σιγαλιά και στήνει αυτί η πολυκατοικία. Μπράβο βρε thas, φωνάζουν από τον τέταρτο, επιτέλους, είχες ταλαιπωρηθεί και ξοδευτεί τόσο, τελευταία.

Ναι, απαντάω μισοκοιμισμένος, είχα ταλαιπωρηθεί και ξοδευτεί τόσο,...

5 Comments:

At 8:16 PM, Anonymous Anonymous said...

Αχ βρε Θάνο, αχ βρε Θάνο. Και μένα μου αρέσει πολύ το Exciter (αν και εγώ το "ανακάλυψα" το 2001), αγαπημένο μου τραγούδι είναι ένα άλλο, κυρίως λόγο του στίχου:

"You've got to take this moment
Then let it slip away
Let go of complicated feelings
Then there's no price to pay"

Είναι προφανές ότι είμαστε σε άλλες φάσεις της ζωής μας

 
At 9:40 PM, Blogger QarcQ said...

No hidden cats,
puppies attached,
just freelove…

 
At 3:23 AM, Blogger thas said...

To freelove είναι η μεγάλη στιγμή, (μαζί με το dream on)- δεν το συζητάμε. Απλώς μου έκανε εντύπωση το βαθύ, υπνωτικό κλίμα του δίσκου και οι ατμόσφαιρες. Εξ ου και το when the body talks.

Και γιατί παρακαλώ να είμαστε σε άλλη φάση;

Άκου puppies attached! Τι είναι αυτός ο άνθρωπος, ούτε να συγκινηθούμε με την ησυχία μας δεν μας αφήνει ο αθεόφοβος. Ο γλωσσοπλάστης. Ο γλωσσοδέτης. Ο πλαστογλώστης. Ο πλαστοδέτης. Ο τζιτζιμιτζιχότζιρας.

 
At 6:32 PM, Blogger discolata said...

o...τζιριτζάντζουλας;

 
At 11:39 PM, Anonymous Anonymous said...

Κοίτα ,βρε παιδί μου. Όλα τελικά τα μαθαίνει ο άνθρωπος στα σαράντα του! Να βιαστώ λοιπόν...

 

Post a Comment

<< Home