vita moderna

kisses, tears & psychodramas

21.1.07

Opa!

Κυριακή πρωί με ήλιο. Οι τέσσερις ιλαρές συνδέσεις που ακολουθούν στηρίζονται σε παιχνίδια και παραφθορές της γλώσσας. (Το ανακάλυψα στο τέλος αλλά το προτάσσω για εντυπωσιασμό).

*


1. Λοιπόν. O φίλος μου ο Τάσος έχει μια τεράστια συλλογή ουρανοκατέβατων εκτελέσεων όπως αυτό. Enjoy, που λένε και στη Ρούμελη.


2. Απολαυστικός, πνευματώδης διάλογος περί του Bob του Sfouggaraki. Αρκετά παλιότερος αλλά αντέχει.

3. Ο τρομερός Στρατής στο αμφιθέατρο.

4. Ο τύπος χάνει συστηματικά διάφορα pet και ψάχνει να τα βρει. Σκαντζορακούν, Παπαγάτα, Peagoose. Ανακάλυψη-φωτογράφιση: xilaren.

*


Κλείνουμε με κάτι σοκαριστικό (επειδή είναι και δικό μας πράγμα) για να έρθουμε στα ίσα μας.

7 Comments:

At 6:56 PM, Blogger kukuzelis said...

Όλα ωραία. Καταπληκτικές οι φωτό της Xilaren. Ως προς το τελευταίο, αν και διαφωτιστικό, με ανησυχεί η κυκλοφορία του βίντεο στο διαδίκτυο. Πα' να πει ότι ο κάθε εις που έχει πρόσβαση στα αρχεία της αστυνομίας (της τροχαίας;) μπορεί να κάνει του κεφαλιού του.

 
At 12:04 AM, Anonymous Anonymous said...

1/Οι γκλάστγες με τα ζουμπούλια και τον βασιλικό απόλυτα ταιριαστές με την πρώιμη άνοιξή μας(ή τον εξαφανισμένο χειμώνα) 2/Σφουγγαράκης-Μπέκετ: 1-0
3/Αυτά τα Τζυπριακάν... Μονίμως εκνευριστικά γραφικά
4/Και τα ζωντανά απωλεσθέντα πολύ ευφάνταστα.
Το τελευταίο όμως...να κάνεις νααααα τον στόμα σου και να μείνει εκεί, στραβωμένοs διά παντός. Πέρα απ'τον παραπάνω προβληματισμό του Κουκ, είναι και αρρωστημένα εθιστικό (στο να το βλέπεις ξανά και ξανά).
Καληνύχτα
Sfyrizw se La (akoma a-blog-arista)

 
At 5:26 PM, Blogger Annabooklover said...

Μπα σε καλό σου! Αυτός ο Μπομπ μ'έκανε να γελάσω μέχρι δακρύων!

 
At 9:19 PM, Blogger lemon said...

A, μα τι σοκαριστικό ήταν αυτό Θας, όχι στα ίσα μας, απο την άλλη μας έριξε...

 
At 3:15 PM, Blogger thas said...

Να σου πω την αλήθεια kuk brother, δεν αναρωτήθηκα για το βίντεο- με τον ορυμαγδό των εκουσίων αποκαλύψεων που κάνουμε καθημερινά όλοι μας στο δίκτυο δεν μου φάνηκε να παραβιάζεται κάποια συνθήκη ιδιωτικότητας. Μεγαλύτερη βία μου φαίνεται η τηλεοπτική. Τα στημένα ρεπορτάζ και οι τύποι που εισβάλλουν με τις κάμερες. Οι κατηγορούμενοι που σύρονται και διασύρονται πανελληνίως λόγω του περίφημου δικαιώματος της ενημέρωσης. Και του ελέγχου της εξουσίας βεβαίως βεβαίως.

Sfyrizw se la. Tο "εθιστικό" του βίντεο, πρέπει να στηρίζεται σε κάτι παιδικό που ανασύρει: κοίτα, μαμά, να δεις τι παθαίνει και στο τέλος σηκώνεται μια χαρά! Αυτό δηλ. ήθελα να πω lemon, ότι παρόλο το ξάφνιασμα και κυρίως την υπενθύμιση σε τι δρόμους και με ποιους συνανθρώπους οδηγούμε καθημερινά, η ιστορία έχει απίστευτο happy end που ισοφαρίζει το σοκ.

Annabooklover, είναι κορυφαίος διάλογος! :-)

 
At 12:30 PM, Blogger Rodia said...

Ευτυχώς που με έστειλες στης xilaren και η μέρα μου έφτιαξε με αυτο:
http://www.youtube.com/watch?v=4NBArHgZntE

Ωραίος και ο Σφουγγαράκης, αλλά ο παίδαρος της Regina Spektor στο Fidelity.....

:-)

 
At 12:28 AM, Blogger Sraosha said...

Σχετικά με το 'σοκαριστικό': ΘΑ ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΣΤΙΣ ΓΡΗΓΟΡΕΣ (ή θα της είχα ανέβει στο καπώ και θα χοροπηδούσα μέχρι να μπω μέσα μέχρι τα γόνατα, που τολμούσε να μιλάει κι από πάνω η φακλάνα).

Καλά, με αναστάτωσες βραδιάτικα.

 

Post a Comment

<< Home