vita moderna

kisses, tears & psychodramas

5.7.04

η Πορτογάλα

Η vita moderna, αυτό το κόσμημα διεθνισμού, αντικειμενικότητας και ψύχραιμου βλέμματος (μέσα στο πέλαγος της εθνικής μεροληψίας), παραδιδόμενη σε ταπεινά πάθη και εντυπώσεις της νύχτας, άυπνη, βραχνιασμένη πλην πιστή στις πάγιες εμμονές της για διαρκή απελευθέρωση της καταπιεσμένης libido, αναπαράγει τυφλά το αυθόρμητο, σούρεαλ-σύνθημα:

Φερ' τε μπύ-ρες, φέρ' τε ού-ζα
Πορτογά- Πορτογάλες για παρτού-ζα!


Ζήτω η αδάμαστη ελληνική γραμματική. Ζήτω οι Ρεχάγγελοι. Ζήτω ο αιώνιος, ο μαλάκας ο Έλληνας του Γεωργίου, που για πρώτη φορά δεν νιώθει καθόλου μα καθόόόλου έτσι.

Ελ-λάς κλαπ κλαπ κλαπ, Ελ-λάς παμ παμ παμ, Ελ-λάς ντουπ ντουπ ντουπ.


2 Comments:

At 12:34 PM, Blogger thas said...

Σχόλια:

διμίτρις:Κατ'αρχάς δεν κατανοώ (ηθελημένα ίσως?) προς τι σουρεαλιστικόν, το τόσο μα τοόσο ρεαλιστικό σύνθημα (ή μήπως Ρεχαγκελικό?).
Μία αθλητική εφημερίδα είχε τίτλο σήμερα το πρωί : Ολη η Ελλάδα έχυσε -( με τεράστια γράμματα) και απο κάτω με πολύ μικρά - δάκρυα χαράς…

2004-07-05 11:13


--------------------------------------------------------------------------------

thas:Ομολογουμένως όλο το σούρεαλ εξαντλείται στην Πορτογάλα, έχεις δίκιο. Χθες, άκουγα το σύνθημα και δεν καταλάβαινα (εξού και σας ρώτησα, εσένα και τον Aris) τι είναι αυτό. Είναι, κατέληξα, ένα δέντρο εξωτικό με γάλα, η πορτογάλα, που φυτρώνει στο Πόρτο. Κάνει ωραίες μικρές πορτογάλες που όταν δαγκώσεις τη χυμώδη σάρκα τους, ξεχνάς προβλήματα που σε βασάνισαν μια ζωή, νομίζοντας αίφνης ότι έγινες πρωταθλητής ευρώπης. Θέλουν πολλή προσοχή οι πορτογάλες.

2004-07-05 14:30

 
At 8:00 PM, Anonymous Anonymous said...

best regards, nice info Pimp a hummer Adware exe http://www.cheap-air-flights-travel-tips.info Sunset time share fraud Spyware adware virus removal and popup blocker Zyprexa fluoxetine combination cramms Www impotence drug 80 Graham basketball

 

Post a Comment

<< Home