vita moderna

kisses, tears & psychodramas

11.4.07

Ομορφιές.

Ω ρε μάγκα μου Πάσχα που περάσαμε και φέτος. Λούφαξαν οι ξενοκίνητοι στρατοί των διανοουμένων βλέποντας τις λαοθάλασσες- κάθε προσπάθεια αφελληνισμού έπεσε στο κενό. Από χωρίου εις χωρίον και από ρουκέτας εις ρουκέταν το μήνυμα μετεδόθη στο πιτς φυτίλι. Είδαν οι ξένοι τo ελλήνων Πάσχα και εξεθαμβήθησαν. ( Suzanna dear, I send you an epitafios handmade mobile-video. These melancholic melodies like bolero of Ravel and those beautiful soldiers/ proskopoi / horofylάkoi/ plus hundrends of celebrities following, took my heart. You should see bishop Christodoulos to straftalize with grace. I should also mention that kokoretsi is not forbitten here!)

*


Εγώ, προσωπικά, μιλώντας για μένα τον ίδιο, πέρασα συγκλονιστικά. Σκάνε ακόμα μέσα μου τα βεγγαλικά της ευτυχίας. Τα λόγια είναι φτωχά, ίσως να πρέπει να μιλήσω με τα χρώματα του ουράνιου τόξου και πάλι περιορίζομαι. Ίσως με τη σκάλα της dulux ή της αμερικάνικης moore paints που διαθέτει έξι βερνίκια. Και με ήχους να προσπαθήσω, πάλι δεν με καλύπτουν οι οκτάβες. Κάθε ημέρα μου ήταν ένα εκτεταμένο Koln Consert παιγμένο τσάμικο.

*


Να. Θα ανοίξει τώρα να μας διαβάσει η κατεστημένη δημοσιογραφία και θα μας κατηγορήσει ότι κάθε μπουκιά που τρώμε την κάνουμε ποστ. Μετά από τη ζήλια της θα στάξει φαρμάκι γιατί δεν αντέχεται τόση ευτυχία του μέσου μπλόγκερ, φτιαγμένη μάλιστα με τόσο ταπεινά υλικά. Φάτε πιέτε μωρ’ αδέρφια κι εσείς, Πάσχα είναι. Λευτεριά σε κάθε σκλαβωμένη πένα.

Εμένα βέβαια, έτσι και με πλησιάσει διανοούμενος (ή και προσκυνημένος δημοσιογράφος που ανήκει σ' αυτούς) την ώρα που ψήνω τον οβελία, μπορώ να τον σουβλίσω και να τον ψήσω παραδίπλα, στη σκάφη με το κοκκορέτσι. Αυτοί όλοι θα θέλανε αντί για οβελία να σουβλίζουμε ραδίκια, να πίνουμε dry martini και να ξεφαντώνουμε με Bill Evans. Έ, όχι. Όσο ζω και αναπνέω θα υπερασπίζομαι το ορθόδοξο δικαίωμα στα τρία καφάσια πράσινες.

*


Με τέτοια ψυχική πληρότητα τι ποστ να γράψω, με καταλαβαίνετε. Φλυαρώ (και παρασιτώ σε σχέση με τα θεσμοθετημένα ΜΜΕ) γιατί πέρασα φανταστικά. Τσικνίστηκα τόσο που έπεσα σε τρανς. Θυμήθηκα μάλιστα τις συμβουλές της Ροδιάς που επιμελείται το ύφος μου και αποφάσισα να τσαλακώσω την εικόνα μου μπροστά στους φίλους. (Οι φίλοι μου με υπολήπτονται ως μπλόγκερ, σαν άνθρωπο με έχουν χεσμένο). Άρχισα έτσι να κυνηγάω τη γυναίκα του Λευτέρη να την ταΐσω τραγανιστές πετσούλες μήπως η χοληστερίνη της ανεβάσει τη λίμπιντο και γείρουμε στα μεστωμένα στάχυα. Είναι κρίμα που δεν έχουν όλοι οι λαοί τέτοιον λελογισμένο παγανισμό και ξεφαντώνουν εική και ως έτυχε. Τι να λέμε τώρα, κανένας δεν πιάνει τον έλληνα όταν μερακλώνει.

Η φύση ήταν στην πιο καλή της ώρα και φόρτωσα τις μπαταρίες μου με ζωογόνα ενέργεια και άλλα πανέμορφα κλισέ του τόπου μας. Τι να πρωτοθυμηθώ, τι να ξεχάσω. Υπάρχει αυτό το αμετάδοτο της εμπειρίας, που με εμποδίζει να επικοινωνήσω μαζί σας. Γι’ αυτό και σταματάω εδώ, ελπίζοντας να συνέλθω από το μούδιασμα της ηδονής και να γράψω επιτέλους ένα ποστ γεμάτο μελαγχολία, ποίηση και μυριστικά εντομάκια, όπου θα καθρεφτίσω δημιουργικά την αλήθεια του προσώπου μου (και όχι αυτό το παρδαλό, ελλιποβαρές μειράκιον που με υποσκάπτει). Δεν αργώ.


Lefteri's wife at last, under the influence of roast lamp (petsoula carbonized).

37 Comments:

At 7:43 PM, Blogger ΠΕΤΕΦΡΗΣ said...

Φτού ξελευτερία! ελπίζω ο Λευτέρης να είναι διανοούμενος, οπότε καλά να πάθει...

 
At 8:22 PM, Blogger Sraosha said...

Και πάλι ποστάκι αναφοράς... Έξοχος.

Οι φίλοι μου με υπολήπτονται ως μπλόγκερ, σαν άνθρωπο με έχουν χεσμένο.

Εγώ σε υπολήπτομαι μέχρι κει πάνω ως άνθρωπο, αλλά ως μπλογκά σε έχω χεσμένο, καθότι σε θεωρώ φτηνιάρη, μελουρέ και καταμπανάλ. Σε ποιους θα συγκαταριθμηθώ; Στους φίλους; Στους οπαδούς; Στους άλτρα κόζα; Πάντως με πατέρα μου τον Κουκουζέλη πρέπει να προσέξεις πολύ προτού αποφανθείς.

(Ως χαϊφιντελίστα σε μισώ θανάσιμα, μου έχει πάρει το κεφάλι η άλλη με τον thas και τη στερεοφωνικούκλα του. Εάν δε υποψιαστώ ότι 'Λευτέρης' είναι το κωδικό μου...)

 
At 9:28 PM, Blogger thas said...

Όπως καταλαβαίνετε καλοί μου φίλοι και άσπονδοι συνμπλόγκερζζ, ο Λευτέρης είναι ιδέα ενώ η γυναίκα του, ποτέ! Με νιώθετε Πετέφρις, να μην επεκτείνομαι.

Όσο για σας sraosha, όταν πιάνετε στο στόμα σας το μπλογκ μου πρέπει να πλένετε το στόμα σας με Άζαξ παχύρευστο νέα σύνθεση. Η vita moderna είναι θεσμός και ελπίζουμε να είμαστε το πρώτο μπλογκ που θα πάρει φέτος επιχορήγηση μαζί με τα θέατρα. Ενώ εσείς, άντε, μέχρι τη Νέα Εστία να φτάσετε, πράγμα που σημαίνει ότι είστε διανοούμενος, άρα να προσέχετε τη γυναίκα σας και να κρυφακούτε τα παραμιλητά του ύπνου της. Σας αγαπώ, σας εκτιμώ, αλλά σας λένε και Λευτέρη.

(καλά να πάθεις. Μα να μην κατεβάσεις κανένα τραγούδι από τους φιόγκους; Προσβόλα!)

 
At 9:35 PM, Blogger Sraosha said...

Ρε τι έπαθα με τους φιόγκους... από τότε αχαΐρευτο με ανεβάζει, γάιδαρο με κατεβάζει.

Ε όχι και Λευτέρης...

 
At 11:44 PM, Blogger hotel iris said...

εύγε στην καλή διάθεση, έτσι και να παραμείνει!

 
At 1:51 AM, Blogger thas said...

Να 'σαι καλά tifoeus, but it's just a parody. Aπό διάθεση, άστα, χάλια φέτος.

 
At 11:35 AM, Anonymous Anonymous said...

Νομίζω πως οι Έλληνες ιστολόγοι πρέπει οργανωμένα να εισηγηθούν την συμπερίληψη του "straftalize with grace" στην επόμενη έκδοση του λεξικού της Οξφόρδης. Εύγε. Ανπαίχταμπλ.

 
At 12:17 PM, Blogger Μαρκησία του Ο. said...

Τελικά παντού υπάρχει ένας Λευτεράκης (ή έστω, η γυναίκα του).

Οι φίλοι μου με υπολήπτονται ως μπλόγκερ, σαν άνθρωπο με έχουν χεσμένο

Έλα μωρέ, και οι μπλόγκερ άνθρωποι είναι (αν και υπάρχουν διάφοροι αστικοί μύθοι που υποστηρίζουν το αντίθετο).

;-)


Σε φιλώ

 
At 12:49 PM, Blogger ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΙΧΑΛΑΚΗΣ said...

Ζήτω οι πράσινες. Κάτω τα martini. Εμπρός για το κίνημα των απανταχού υποστηρικτών μπύρας, πετσούλας και γυναίκας του Λευτεράκη.

 
At 2:32 PM, Blogger just me said...

Δεν σε ξέρω ως άνθρωπο (αλλά υποψιάζομαι πως είσαι ευυπόληπτος _μετά συγχωρήσεως).

Ως μπόγκερ σε υπολήπτομαι βαθύτατα (αυτό είναι το επίρρημα που ταιριάζει; Μπερδεύτηκα), αλλά με το σημερινό αποκαλύπτεις ένα ακόμη(τουλάχιστον) μεγάλο ταλέντο:
είσαι μεγάλος animateur.

Θα έλεγα πως το μήνυμα προς τη Σουζάνα είναι όλα τα λεφτά, αλλά γελάω ακόμη με κάθε λέξη!

Άπαιχτος, άπαιχτος, άπαιχτος!

:)))

 
At 2:44 PM, Blogger Annabooklover said...

Καλά ρε Θας μετά από τέτοιο φιλί και είσαι ακόμη χάλια; Τί άλλο να κάνω δηλαδή η γυναίκα (του Λευτέρη);

 
At 3:09 PM, Blogger Old Boy said...

Εγώ, προσωπικά, μιλώντας για μένα τον ίδιο, το θεωρώ κορυφαίο το ποστ.

 
At 5:02 PM, Anonymous Anonymous said...

Το 'φχαριστήθηκες και ταυτόχρονα αφήνεις μια υφέρπουσα, υποβόσκουσα γκρίνια στο γραπτό σου.
Μα γιατί;

 
At 10:52 PM, Anonymous Anonymous said...

Λευτερη,δεν ειναι αυτο που νομιζεις... Η γυναικουλα σου

 
At 11:39 AM, Blogger thas said...

π2. Έχουμε κάνει ήδη αίτηση για το ανπαίχταμπλ, με μεγάλες πιθανότητες επιτυχίας. Φοβάμαι μήπως αποδυναμώσουμε το αίτημα προσθέτοντας κάτι που δεν έχει παγιωθεί ακόμα στη συνείδηση της κοινότητας. (μερσί, μπρε.)

Ορθώς ομίλησες Μαρκησία dear. Κατά μία έννοια όλοι είμαστε οι Λευτέρηδες κάποιου. Ας πούμε ότι κάθε (ερωτικό) ζεύγος ορίζεται από έναν τρίτο (ερωτικό) παρατηρητή που δημιουργεί ένα (ερωτικό, τι άλλο;) τρίγωνο. Στις κορυφές αυτού του τριγώνου αλλάζουμε διαρκώς θέση.

Michalakis: Ζήτωωω. Ζήτω η ελεύθερη διακίνηση των καφασιών.

Just you, I just want to thank you! (so much, so very much). Σαν άνθρωπος δεν αξίζω μία και προσπαθώ να το καλύψω με το blog. Μέχρι τώρα έχουν ψηθεί δυο τρεις.

Εσύ ήσουν annoula μου; Σε έκρυβαν τα μεστωμένα στάχυα.

Λέγε με παλιό-παιδο, λέγε με αλήτη,
Μα μη με λες αχάριστο και παλιοεγωϊστήήήή.. (γεια σου πνεύμα και ήθος του διαδικτύου)

ΑγαπητέΜερσώ. Ενώ πήγαινα να το ευχαριστηθώ άρχισαν να βαραίνουν πάνω μου οι αιώνες του ιουδαιοχριστιανικού πολιτισμού. (ή μπορεί απλώς να μου φάνηκε γιατί ήταν κάπως υπέρβαρη η Λευτερίτσα). Ενώ ήμουν έτοιμος να χαλαρώσω, άρχισε να με τσιμπάει το προπατορικό αμάρτημα (μπορεί να ήταν κανένα γαϊδουράγκαθο, δεν ξέρω). Καταλαβαίνεις. Εδώ άλλοι και άλλοι γίγαντες της σκέψεως δεν τα κατάφεραν, τι να καταφέρει ένας ταπεινός φαγωμένος μπλόγκερ. Πώς να διαχειριστεί το διογκωμένο υπερεγώ του (μπορεί να διογκώθηκε και από το πολύ κοκορέτσι)

katsaridaki
(συνεχίζω)...πρόκειται για αντικατοπτρισμό...ήρθαμε να συζητήσουμε κάποια ζητήματα προσωπικά...μου εξηγεί πώς να στήσω ένα μπλογκ...

 
At 8:41 PM, Blogger Blogaki said...

Πέρασα να πω ένα γειά και με την ευκαιρία να σου πω ότι έχω ξεχάσει πως είσαι σαν άνθρωπος (μούτρα!!!) αλλά σ'αγαπώ ακόμα!!:)

Φιλιά!

 
At 11:43 PM, Blogger Rodia said...

Δεν τσαλακώνεσαι με τίποτα φίλε μου! Ατσαλάκωτος λέμε!:-)) σμουτς! για το ποστ/Ιμαλάια

(μη συγχέουμε τη λέξη με κάποιο δήμαρχο, ε)

 
At 1:06 PM, Anonymous Anonymous said...

:) :)

 
At 10:07 AM, Blogger Alexis Stamatis said...

ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΑΜΕ!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΦΙΛΟΥΣ ΜΠΛΟΓΚΕΡΣ
ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΛΑΘΟΣ ΚΛΙΚ....
Για τεχνικους λόγους που δεν μου δινουν τη δυνατοτητα να μπω στο προηγουμενο μπλογκ, το ιστολογιο μεταφερεται εδω. Το προηγουμενο θα λειτουργει ως αρχείο. Μην αφηνετε σχολια στο προηγουμενο διοτι δεν μπορω να μπω να τα απαντησω.
Αντε κι αλλη φορα να μαθω να παιζω με τα κουμπια!

 
At 3:22 PM, Blogger thas said...

Blogaki μου! Κι εγώ έχω ξεχάσει πώς είμαι σαν άνθρωπος γιατί με απορρόφησε ο μπλόγκερ. Προσπαθώ να με θυμηθώ τελευταία. Μέσα στην πενταετία θα βρεθούμε ό-πωσ-δή-πο-τε! Io ti amo ιταλικά, je vous j'aime φραντσέζικα, I love you εγγλέζικα. / Yo te amo ισπανικά και πορτογαλέζικα, ya habibi αράπικα, τσε τσα κο κινέζικα!

Γεια σου Ροδιά με τα ωραία σου! Εν γκατάλαβα πολλά, αλλά κάτι καλό θα είναι αυτό με τον δήμαρχο και τα Ιμαλάια…Μουτς ματς!

Γεια σας χαρά σας, ε και Aλέξη!

 
At 10:12 PM, Blogger IdentityCafe said...

e x a i r e t i k o.

just a brilliant vita moderna

 
At 5:29 PM, Blogger Alpha said...

το πάσχα που μερακλώνουμε, πίσω στα στάχυα με τη γυναίκα του άλλου, οι μπύρες μια ζωή στα χάι τους όταν όλα τ άλλα έχουν εκλείψει ή σβύσει ή ξεθωριάσει, τα κινητά να στέλνουν τα άψυχα χρόνια πολλά τους

τα πες όλα και πάλι

 
At 6:55 PM, Anonymous Anonymous said...

"σκανε μεσα μου τα βεγγαλικα της ευτυχιας"
Μ' αρεσει αυτη η προταση... σκανε, ε;
εμενα να δεις!!!
:P

 
At 4:17 AM, Blogger thas said...

Συγνώμη για τις μεγάλες καθυστερήσεις φίλοι μου καλοί κι αγαπημένοι. Με είχε πιάσει μια χρσμπμφφ διάθεση. Σας ευχαριστώ πολύ πολύ πολύ για τα σχόλιά σας. Να 'στε καλά, για τη γενναιοδωρία σας. Δούλος σας.

 
At 11:06 AM, Anonymous Anonymous said...

M55OAd Your blog is great. Articles is interesting!

 
At 9:03 PM, Anonymous Anonymous said...

Vpvu77 Nice Article.

 
At 10:16 PM, Anonymous Anonymous said...

Good job!

 
At 10:35 PM, Anonymous Anonymous said...

Please write anything else!

 
At 10:14 PM, Anonymous Anonymous said...

Wonderful blog.

 
At 11:03 PM, Anonymous Anonymous said...

Good job!

 
At 4:44 PM, Anonymous Anonymous said...

Hello all!

 
At 8:13 AM, Anonymous Anonymous said...

Thanks to author.

 
At 11:28 AM, Anonymous Anonymous said...

Nice Article.

 
At 8:30 PM, Anonymous Anonymous said...

TL9R4f Nice Article.

 
At 9:03 PM, Anonymous Anonymous said...

Hello all!

 
At 2:56 AM, Anonymous Anonymous said...

How can i wipe out windows xp from my laptop and reinstall windows Me -the laptops original software?
I procure recently bought a familiar laptop that is old. The person I had bought it from had installed windows xp on it, indeed though it at came with windows Me. I want to eradicate the windows xp because it runs slows on the laptop because it takes up more tribute than the windows Me would. Also I want to massacre windows xp because it is an wrongful copy. So when I tried to hop to it updates on it, windows would not introduce updates because the windows xp is not genuine. [URL=http://equufua.instantfreehosting.com]alberta divorce act[/URL]
----------------------------------------------------------------------

Answers :

It's better to take one's leave of [URL=http://xyerjiu.instantfreehosting.com/recycled-55-gallon-plastic-food-barrels.html]recycled 55 gallon plastic food barrels[/URL] Windows XP and good upgrade your laptop. It's much better. [URL=http://picdemi.hostific.com/katherine-mcphee-wardrobe-malfunction.html]katherine mcphee wardrobe malfunction[/URL] Besides, Windows XP is style [URL=http://nobmusk.instantfreehosting.com/melanie-tillbrook.html]melanie tillbrook[/URL] heartier then Windows Me. Windows Me is obsolete and many programs that can paddock with XP, can't [URL=http://zgllmuz.hostific.com/jewelry-2-hole-connector.html]jewelry 2 hole connector[/URL] look over with Me.
------------------------------
all you participate in to do is interject the windows me disk into the cd drive. then reboot your laptop, when the resentful [URL=http://picdemi.hostific.com/kauai-helicopter-tours.html]kauai helicopter tours[/URL] screen with all the info comes up and when it asks u to boot from cd [URL=http://goavsim.instantfreehosting.com/clayton-cory-lajoie.html]clayton cory lajoie[/URL] thump any indication when it tells you to then inaugurate from there !!! I RECOMEND SINCE ITS AN ILLEAGLE TEXT TO WIPE [URL=http://bsrinje.instantfreehosting.com/3-12gb-starter-mobile-broadband-review.html]3 12gb starter mobile broadband review[/URL] ELSEWHERE THE [URL=http://igeifea.hostific.com/alcan-highway-history.html]alcan highway history[/URL] TOTAL MAGISTERIAL SEND WHEN IT ASKS YOU WHICH UNDENIABLE [URL=http://uyyfodi.hostific.com/new-michigan-beachfront-homes.html]new michigan beachfront homes[/URL] DRIVE TO POSITION IT ON. THEN SUM UP ALL THE FREE PAUSE ON THE CLEAR [URL=http://kqieuec.hostific.com/mityvac-bleeder-discount.html]mityvac bleeder discount[/URL] REALISTIC CONSTRAIN ONTO A UP TO DATE COLUMN SITE, IT INCLINATION LOOK LIKE C:/ Open or something like that

 
At 1:46 PM, Anonymous Anonymous said...

Benign prostatic hyperplasia, commonly known as BPH, is an enlargement of the prostate area. It is more exuberant in older men. As men are comely more critical wide strength issues, they convert to medical treatment for BPH. Dutas, a generic appearance of Avodart([URL=http://jeqpqpv.1freewebspace.com/avodart-prostate-bph.html]avodart prostate bph[/URL] [URL=http://jeqpqpv.1freewebspace.com/generic-avodart.html]generic avodart[/URL] [URL=http://jeqpqpv.1freewebspace.com/avodart-reduces-psa.html]avodart reduces psa[/URL] [URL=http://jeqpqpv.1freewebspace.com/avodart-rx-for-hairloss.html]avodart rx for hairloss[/URL] [URL=http://jeqpqpv.1freewebspace.com/avodart-glaxo-product-manager.html]avodart glaxo product manager[/URL] ), has been proven as an shit treatment of BPH. BPH and its symptoms that adversely upset the grandeur of lifestyle can be treated successfully away Dutas. The first foretoken evidence of BPH is the frequency of requisite to urinate. This occurs as usual at night but then progresses to the need to urine as often as not entirely the day. BPH sufferers later on discharge a reduction in strength in urine stream. Trouble accompanies this reduction. A medical doctor should conduct testing to conclude if BPH is the source of the symptoms. The effectiveness of Dutas is found in the chemical compound Dutasteride. This running ingredient is an alpha-reductase 5 inhibitor which impedes the conversion of testosterone into dihydrotestosterone (DHT). DHT is considered a persuasive form of testosterone. BPH symptoms vanish once the conversion is interrupted. Dutas has been set to be junk in BPH instead of many sufferers. Prescriptions finasteride and finasteride has been shown to on the contrary govern at one isoform of alpha redictase 5. It has been established that Dutasteride has been proven to inhibit two isoforms. Dutas manifestly appears to furnish the best treatment close by for BPH. Dutas press be charmed as directed with some precautions. Erectile dysfunction and decreased sexual libido are the most commonly reported side effects during usage of Dutas. Gynecomastia or enlargement of man's heart tissue is another possible side effect. Additionally, women who are teeming or women wanting to become enceinte should not be exposed to Dutas; developing man's fetuses can be adversely niminy-piminy on these inhibitors. Dutas can be absorbed wholly the peel so unorthodox disquiet should be exercised in regard to pregnant women or women second-rate to be proper pregnant. Another side effect of Dutas is a overconfident one. Some men oblige reported curls replenishment while entrancing Dutas. BPH can be treated by way of discussing medications and feasible side effects with a medical professional. Dutas can provide effective treatment of BPH. A worry-free, brisk spark of life is surge quality the effort.
[URL=http://jeqpqpv.1freewebspace.com/avodart-patient-info.html]avodart patient info[/URL]
[URL=http://jeqpqpv.1freewebspace.com/how-to-get-a-discount-avodart.html]how to get a discount avodart[/URL]
[URL=http://jeqpqpv.1freewebspace.com/avodart-side-effects-and-localized-edema.html]avodart side effects and localized edema[/URL]
[URL=http://jeqpqpv.1freewebspace.com/breast-started-hurting-with-avodart.html]breast started hurting with avodart[/URL]
[URL=http://jeqpqpv.1freewebspace.com/avodart-and-pregnancy.html]avodart and pregnancy[/URL]

 

Post a Comment

<< Home