vita moderna

kisses, tears & psychodramas

22.4.08

Σε περίπτωση που δεν ακούσετε το τροπάριο της Κασσιανής απόψε...

και έχετε διάθεση για κατιτίς δυτικοστρεφές πλην ορθοδοξοτραφέν, εσωτερικόν, λεπταίσθητον και ευγενές, θα ήταν χαρά μας να προσφέρωμε άνθος (ευωδίας, πάντα, πνευματικής) από το ταπεινό κηπάριον μας.


Μια γεύση (κόψε-ράψε) από το τρίτο μέρος:


Πρόκειται για τον Βασίλη Τσαμπρόπουλο στο πιάνο, ο οποίος δουλεύει εδώ με θέματα βυζαντινών ύμνων. (Περί Τσαμπρόπουλου , από συνάδελφο). Η Anja Lechner παίζει βιολοντσέλο. Οι τρεις συνθέσεις του προέρχονται από τον δίσκο της ECM Chants, Hymns and Dances, και παρεμβάλλονται σφήνα σε συνθέσεις του Gurdjief. (Να τι λένε κάποιοι ενθουσιώδεις Αμαζόνιοι.) Περισσότερα διαβάστε εκείθενε.Τα τρία κομμάτια κατεβαίνουσι απ’ εδώθενε. (σε ανάλυση για χαϊεντάδες)

14 Comments:

At 9:01 PM, Anonymous Ο Λύκος της Στέππας said...

Θυμάμαι μια ατάκα από μια χάλια αστυνομική σειρά αλλά με ζούπερ scores, από αυτές που παίζονται πολύ αργά, το Cold Case νομίζω. Μια μικρούλα απορεί υπό τους ήχους των γκόσπελ σε μια κηδεία. "Μαμά, γιατί περιμένουμε πάντα να γίνει κάτι λυπηρό για να ακούσουμε την καλή μουσική;".

Ευτυχής ο νέος Πάσχας εντ ωλ δατ. Κηπ δεμ φλάιν. (Γενικώς διαβάζω πολύ περισσότερα από όσα σχολιάζω.)

 
At 12:33 AM, Blogger Throgos said...

Ισχύει και για μένα το τελευταίο. Είναι αλήθεια ότι η μουσική του Γκουρτζίεφ είναι πολύ πιο κατανοητή από τον λόγο του ;-P

 
At 6:41 AM, Anonymous Anonymous said...

Εσύ που βρίσκεις όλα τα ωραία, γιατι δεν βρίσκεις να μας δώσεις το τροπάριο και με τη χορωδία του Δ.Παπαποστόλου;

Καλή Ανάσταση

 
At 9:04 PM, Anonymous vulaki said...

Τι παίζει βρε Θάνο με τις γάτες στο rapidshare...? Προσπαθώ, προσπαθώ, όλο δε βγαίνουν οι γάτες! :-(

Πολλές πολλές ευχές!

 
At 11:25 AM, Blogger thas said...

Γεια σου βρε vulaki.
Είναι αλήθεια πως το έχει παραχέσει η rapidshare. Περίμενε πρώτα 1,5 λεπτό, μετά βάλε αυτά τα γράμματα με τις κατσικωμένες γάτες… αν ζητήσεις δεύτερο αρχείο πρέπει να περιμένεις 1,5 ώρα. Όμως το δοκίμασα και λειτούργησε κανονικά... [Πρόσεξε το πληκτρολόγιο να είναι γυρισμένο στα αγγλικά, να είναι κεφαλαία κλπ.]

Ανώνυμε δεν τον ήξερα τον άνθρωπο. Το πρώτο αποτέλεσμα στο γκουγκλ δίνει κάποια downloads δικά του, με χαμηλή ανάλυση.

Χαιρετούμε τους εκλεκτούς λύκο της στέππας και throgos. Ευχαριστούμε για τις συμμετοχές, ευχόμαστε καλές γιορτές και δι' υμάς. (O Γκουρτζίεφ έχει πέσει στα αζήτητα, i'm afraid)

Όμως, παιδιά! Αυτές τις ημέρες χρειάζεται ιδιαίτερη ΠΡΟΣΟΧΗ!. Όπου εντοπίζονται τέτοια φαινόμενα να αντιμετωπίζονται με δράσεις νέου ακτιβισμού. (ας πούμε με διαρκή βήχα, κινητά τηλέφωνα, μωρά που κλαίνε κλπ.) Καμιά παπίζουσα χορωδία να μην ξεδιπλώσει ελεύθερα τις παπίζουσες μελωδίες της!

 
At 8:26 PM, Blogger provato said...

θέγκ γιου! καλή ανάσταση. take it easy on da sheep ok??

:-)

 
At 9:45 PM, Blogger 0 Comments said...

καλό πάσχα!

 
At 4:45 PM, Blogger greek-GAYLOLITA said...

Καλο Πασχα αγαπητε!

 
At 8:51 AM, Blogger lazopolis said...

Είσαι ο Τότις Ποιότις ο ίδιος. Τα πλήθη σε ευγνωμονούν.

Καλό Πάσχο σε όλους!

 
At 10:34 AM, Blogger thas said...

Εδώ Λάρτις Πουρλάρτις ο ίδιος. Χαιρετώ τα ευγνωμονούντα πλήθη (όλεεε) με τον προεξάρχοντα άγιον πατέρα Lazό. (Χωρίς πλάκα μάγκες, είναι γαμώ τους μπαμπάδες το άτομο).

Τζι τζι ελ, ζιροκομέντιε, προβάτιε από μακριά σας χαιρετούμε και από κοντά σας λέμε: χρόνια πολλά και καλά, να έχετε! Με αγάπη στην καρδιά, όχι πόλεμο φωτιά.

Ευχές σε όόόλα τα παιδάκια.

 
At 3:28 AM, Blogger Rodia said...

Και τωρα που περασαν οι μερες της μασας και της χλαπαταγης των σιαγονων, ελα να παιξεις κι εσυ και οποιος αλλος διαβαζει αυτο το δημοφιλες μπλογκακιον.
Αντε, να δω το γραφικο σου χαρακτηρα, ειμαι περιεργη λεμε. ;)
Περαστε κοσμε!!!!! Οδηγιες εδω

 
At 9:59 AM, Blogger Φαίδρα φις said...

καλημέρα,
μας ανεβάσατε πάλι...
πού θα φτάσουμε δεν ξέρω,
χαρταετός νιώθω πάλι
και δεν κουνιέται φύλλο...

 
At 10:06 AM, Blogger thas said...

Γεια σας Ροδιές και γεια σας Φαίδρες,

προσωπικώς έχουμε δώκει δείγματα γραφής. Ευχαριστούμε για την πρόσκληση και τα καλά λόγια- ευχόμαστε τα χρόνια τα πολλά. Τα ευτυχισμένα.

 
At 11:49 AM, Anonymous Anonymous said...

h漫,成人漫畫,免費A片,色情網站,色情遊戲,情色文學,麗的色遊戲,色情,色情影片,同志色教館,色色網,色遊戲,自拍,本土自拍,kk俱樂部,後宮電影院,後宮電影,85cc免費影城,85cc免費影片,免費影片,免費小遊戲,免費遊戲,小遊戲,遊戲,好玩遊戲,好玩遊戲區,A片,情趣用品,遊戲區,史萊姆好玩遊戲,史萊姆,遊戲基地,線上遊戲,色情遊戲,遊戲口袋,我的遊戲口袋,小遊戲區,手機遊戲,貼圖,A片下載,成人影城,愛情公寓,情色貼圖,情色,色情網站,色情遊戲,色情小說,情色文學,色情,aio交友愛情館,色情影片,臺灣情色網,寄情築園小遊戲,情色論壇,嘟嘟情人色網,情色視訊,愛情小說,言情小說,一葉情貼圖片區,情趣用品,情趣,色情漫畫,情色網,情色a片,情色遊戲,85cc成人片,嘟嘟成人網,成人網站,18成人,成人影片,成人交友網,成人貼圖,成人圖片區,成人圖片,成人文章,成人小說,成人光碟,微風成人區,免費成人影片

 

Post a Comment

<< Home