vita moderna

kisses, tears & psychodramas

20.6.06

Θα ανάψει η δάδα και θα καούν τα κάρβουνα

...του τομέα Z. Στη συνέχεια θα ακουστεί ένα τσουφ και παγωνιά θα πέσει στον πλανήτη.

*


Πριν από μέρες έλαβα ένα (μαζικό) μέηλ από τον brother Δημήτρη, που είχε προωθηθεί και ξαναματοπροωθηθεί, ως είθισται. Ανάμεσα στους αποδέκτες πρόσεξα και πολλούς φίλους. Δεν μπορεί, θα το λάβατε κι εσείς. Έλεγε τα εξής:

Subject: ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΝΕΟΣ ΙΟΣ - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ!!!
Τις επόμενες ημέρες θα πρέπει να είστε προσεκτικοί και να μην ανοίξετε
κανένα μήνυμα με τον τίτλο "invitation", ανεξάρτητα με το ποιος το
στέλνει, πρόκειται για ένα ιό ο οποίος "ανάβει" μια ολυμπιακή δάδα που
καίει το σκληρό δίσκο του Pc.

Αυτός ο ιός θα σας σταλεί από ένα άτομο που έχετε ήδη στη λίστα επαφών
σας, για αυτό θα πρέπει να ενημερώσετε όσο το δυνατό περισσότερους. Είναι προτιμότερο να λάβετε αυτό το μήνυμα 25 φορές από το να λάβετε τον ιό και να τον ανοίξετε. Εάν λάβετε μήνυμα με τον τίτλο "invitation" μην το ανοίξετε και κλείστε αμέσως το Pc. Είναι ο χειρότερος ιός που ανακοινώθηκε από το CNN και αξιολογήθηκε από τη Microsoft ως ο πιο καταστροφικός ιός που έχει υπάρξει ποτέ.

Ο συγκεκριμένος ιός ανακαλύφθηκε χθες από το MCAfee και δεν υπάρχει
ακόμα "λύση" για αυτόν. Απλά καταστρέφει τον Τομέα Zero του σκληρού
δίσκου όπου βρίσκονται οι σημαντικότερες πληροφορίες.

Με εκτίμηση
Τσιλιμπ. Σπύρος
ALT. SOFTWARE, Πωλήσεις Περιφέρειας Βορ.Ελλάδος
Υποκατάστημα Θεσ/νίκης, Μ.Καl. 6 546 29 Θεσ/νίκη
τηλ. : +30 2310 59… fax : +30 2310 59…

*


Επειδή μου κάνει πάντα εντύπωση η επιλογή ενός ημιλογοτεχνίζοντος ύφους με αρκετό σασπένς και αγωνία από ανθρώπους που δουλεύουν σε εταιρείες πληροφορικής (ξέρεις τώρα, η καρδιά του ορθολογισμού), πώς μου ήρθε λοιπόν και συνέταξα πάραυτα απαντητική επιστολή προς τους ίδιους (φίλους) αποδέκτες:

Apo thas pros apodektes.
Subject: ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ!
Στη συνέχεια πρέπει να πλύνετε καλά τα χέρια σας γιατί ο ιός είναι ύπουλος και εισχωρεί στην επιφανειακή στοιβάδα του δέρματος. Ο Νικόλαος Τ., ασίσταντ μάνατζερ της Ολιβέτι, δεν τα έπλυνε καλά και μετά από μία εβδομάδα άρχισε να του μαραίνεται το πουλί. Η Ελένη Ρ., διευθύντρια πωλήσεων και εγκζέκιουτιβ σέκοντ ασίσταντ νταϊρέκτορ του Λι Μπρούγιερ, τα έπλυνε πλημμελώς με αποτέλεσμα να αρχίσει να έχει πολλά τικ και – το χειρότερο- τακ! Σύντομα έπαθε γλωσσοδέτη και ανέπτυξε στραβισμό.

Αρχικά να θειαφίσετε το χώρο με ειδικό μείγμα που εσωκλείεται επισυναπτόμενο από την μάικροσοφτ κορπορέισον και τους εδώ αντιπροσώπους της kukandfriends EΠΕ. Κλείστε όλα τα προγράμματα που τρέχουν στο δωμάτιο και ελέγξτε μήπως κινείται κανένα εντομάκι ή άλλο ζωύφιο πάνω στο γραφείο. Αυτό είναι καταστροφικό για την υγεία σας γιατί δείχνει ότι έχετε ξεχάσει να καθαρίσετε τον χώρο πάνω από ένα μήνα. Αφού κλείσετε όλα τα μηχανήματα, ανοίξτε διάπλατα όλα τα παράθυρα να μπει η άνοιξη. Σε περίπτωση που αντί για άνοιξη μπει καυσαέριο, κλείστε γρήγορα τα παράθυρα και ανοίξτε το ψυγείο. Φάτε ό,τι βρείτε μπροστά σας για να καρδαμώσετε και να αντιμετωπίσετε τον ιό εκ των ένδον.

Όξω φίδια όξω καλλικάντζαροι φτου μία, όξω τρολ όξω παράνομο λογισμικό φτου δύο, όξω ντέρτια και καϋμοί φτου και βγαίνω. Στείλετε την ευχή μια τρίτη Παρασκευή του Ινδικτιώνος και θέλετε ιδεί μιαν κραταιάν δύναμιν να στηρίζει τα δίκαιά σας. Θα είσαστε άτρωτοι εις όλα τα μικρόβια και θα πετάξετε τα Νόρτον από το παράθυρο.

Παρακαλώ πολύ κύριε και κυρία μην αγνοήσετε την παράκλησιν γιατί θα πάθετε καθίζηση στην πολυκατοικία σας και θα πέσετε σε κινούμενη άμμο καταμεσής στο Σύνταγμα. Θα βγάλετε σπιθούρια που φεύγουν μόνο με τσουκνίδες που φυτρώνουν σε ένα πολύ άγριο μέρος που το ξέρει μόνο ένας πολύ άγριος άνθρωπος που ζει σε μια πολύ άγρια σπηλιά που τη φυλάει ένα πολύ άγριο μαντρόσκυλο που έχει εκπαιδευτεί σε ένα καταπληκτικό μέρος με υπερσύγχρονα μέσα.

ΜΠΟΥΛ- ΝΤΟΓΚ. Εκπαιδεύσεις σκύλων- εισαγωγές καθαρόαιμων, εξουσιοδοτημένοι αντιπρόσωποι BULL-DOG ΑΜΕΡΙΚΗΣ. ΈΔΡΑ: ΠΑΛΛΗΝΗ, Αναπαύσεως 124-Β. Ειδικοί συνεργάται Άλτ. Ελλάς. κος Μπαρμπαγιαννακάκης Μαρικάκης.

*


Το θυμήθηκα σήμερα τυχαία και αναρωτήθηκα τι να έγινε, διότι αν εξαιρέσεις τον brother kukuzeli του οποίου δεν ξεφεύγει όχι μέηλ αλλά διαδικτυακή καρφίτσα σε πιξελαχυρώνα, ουδείς άλλος σημείωσε κάποια ελάχιστη αντίδραση. Ένα πετάρισμα βλεφάρου, μίαν ένδειξιν ζωής.

ΕΠΙΜΥΘΙΟΝ:
1. Αν σε βασανίζει κάτι, μην ανοίγεις την καρδιά σου σε άλλους πλην μπλο και μπλου. Δεν διαθέτωμε πλέον φίλους, οϊμέ.
2. Επιστολές του στυλ "χρόνια πολλά αγαπητοί μου" είναι τελειωμένες. Οι πάντες αισθάνονται ότι δεν τους αφορά και δεν πρόκειται να λάβεις κανένα "επίσης, να σαι καλά" (εκτός αν πέσεις στον γνωστό ευγενή kuk- τα είπαμε)
3. Όπως μου εξομολογήθηκαν η Λε και η Λη, μέηλ που λαμβάνουν από τον Κου, τον Δου, τον Θου και τον Που δεν τα ανοίγουν καθόλου. (Εγώ που είμαι Θα μπερδεύομαι με του Θου και πάω καλιά μου.)
4. Τι είναι αυτό το καλιά μου και πώς γράφεται, θα σε γελάσω.
5. Είναι φανερό ότι δεν έχω κάτι να προσθέσω αλλά ποτέ δεν πρέπει να κλείνουμε σε ζυγό αριθμό, είναι κανόνας. Το ίδιο ισχύει για τα τριαντάφυλλα. Προσφέρουμε πάντα τρία ή πέντε ή επτά. Ποτέ παραπάνω γιατί αυτού του είδους η υπερβολή δεν συνάδει με τα συγκρατημένα αισθήματα της εποχής.

6. Ε, ξέρεις τι λέγεται για τους κανόνες.

36 Comments:

At 2:56 PM, Blogger Magica de Spell said...

Φιλάκι :-x

 
At 3:33 PM, Blogger Taflinel said...

Μάλλον οι μπλ* δεν πτοούνται από τέτοιες απειλές.
Και στάχτη ραδιενεργή να γίνει ο Tomeas Ζήροου,
αυτοί θα βρουν το δρόμο τους προς τη λύτρωση του πόστινγκ.

Καλό απόγεμα, thas...

Υ.γ. Μ' αρέσει που κάνεις τον ανήξερο επί του λεξιλογικού. :P

Την αφορμή εγώ πάντως θα την εκμεταλλευτώ:
"Tα μάτια δεν καλοθωρού' στο μάκρεμα του τόπου,
μα πλιά μακρά και πλιά καλλιά θωρεί η καρδιά του ανθρώπου·
εκείνη βλέπει στα μακρά, και στα κοντά γνωρίζει,
και σ' έναν τόπο βρίσκεται, και σε πολλούς γυρίζει.
Tα μάτια, να'ναι κι ανοιχτά, τη νύκτα δε θωρούσι·
νύκτα και μέρα, τση καρδιάς τα μάτια συντηρούσι.
Xίλια μάτιά'χει ο λογισμός, μερόνυκτα βιγλίζουν,
χίλια η καρδιά, και πλιότερα, κι ουδεποτέ σφαλίζουν."


Υ.γ.2. Όλο brother και brother βλέπω.
Γούστο θα'χει να 'σαι ομόχρωμος του Ντρογκμπά.
(Μπαααααα...)

 
At 3:50 PM, Anonymous Anonymous said...

Παρεμπιπτόντως, ο ιός αυτός δεν υφίσταται (βλ. http://www.symantec.com/avcenter/venc/data/olympic.torch.hoax.html), γεγονός που κάνει ακόμη πιο χαριτωμένη την απαντητική επιστολή.

 
At 6:39 PM, Blogger thas said...

Μα, brother taf, δεν είμαστε όλοι άφρικαν πίπολ; Τέλος πάντων, να μια εναλλακτική ιδέα. Όχι πλέον bro αλλά blother. Καλό απόγευμα.

pas, το φαντάζομαι. Τα περισσότερα είναι ετεροχρονισμένα. Πού να δεις τι γίνεται με τις φιάλες αίματος - ο alombar (νομίζω) τα έχει πει ωραία…

Γεια σου bluether Τίνα!

 
At 6:56 PM, Blogger Ελένη said...

Αχ κύριε Θας μου. Δεν έχει πέραση το εφηβικό χιούμορ, βρε κουτό. :-)Αφού σκέφτομαι να επεξεργαστώ μια μέθοδο ταχύρυθμης εκμάθησης acerbic humor, ξέρετε, ελενίσιο χιούμορ, όπως λέμε σκυλίσιο.

Είπα σκυλίσιο και θυμήθηκα:

Ο Γκούφη στην πετσέτα με σκότωσε.

 
At 1:50 AM, Blogger thas said...

Ε, αφήστε μας να παίξουμε λίγο με τα κουβαδάκια μας τώρα που κάνει καλό καιρό... και από αύριο αρχίζουμε πάλι. Ξέρετε. Εκκρεμότητα, διάψευση & αποδόμηση-διαβήτης (όπως έλεγε μια ψυχή).

Glad you liked Goofy!

 
At 6:36 AM, Blogger Alpha said...

συμφωνώ και επαυξάνω ποιητή θας:τα κουβαδάκια μας να μας κρατάνε συντροφιά πιο πολύ απ τα πισάκια μας.ε?

 
At 7:10 PM, Blogger Ελένη said...

Άϊ νόου,κύριε Θας μου, άϊ νόου. Άντρας και παιδί μαζί... Ένα κουταβάκι που σε κοιτάζει όλο γλύκα και προσμονή...

Κάτι ήθελα να σας πω όμως. Για κάτι άλλο ήρθα. Α ναι!

Αχ κύριε Θας μου, ξέχασα να το πω χθες και απολογούμαι συντετριμμένη γιαυτό. Σας είπα χθες μα τί ωραία που τα λέτε πια;! Όχι δεν θα σας το είπα.

Αχ κύριε Θας μου, τί ωραία που τα λέτε! Με τα κουβαδάκια σας, με όλα σας, είστε μια περίπτωση γλύκα.:-)

Μμμμμμμμμμμμμμμμμμμμουτς (--->το φιλάκι να το δώσετε στον κύριο Κουκουζέλη στην πρώτη ευκαιρία).

 
At 1:47 AM, Blogger thas said...

Ευτυχώς που επανορθώσατε, Ελένη μας! Αυτή τη διατύπωση, αυτό το αχ κύριε Θας μου τι ωραία που τα λέτε, ούτε που το 'χω ξαναματακούσει. Εννοώ τόσο γλυκά, με καταλαβαίνετε. Να περνάτε πρωί-βράδυ, προ κατακλίσεως να μας το λέτε. Για να έχωμε ύπνον ελαφρύ και συνείδησιν άτυπτον.

Ζμπρώτ ευκαιρία θαντδώκ.

 
At 3:01 AM, Blogger 0comments said...

Kotzaman μαντράχαλοι-ισες τσατ το κάνατε εδώ μέσα!

 
At 12:39 AM, Blogger lemon said...

Ax Thas μας, αχ!
(σμούτς!)

 
At 3:05 PM, Anonymous Anonymous said...

Really amazing! Useful information. All the best.
»

 
At 7:47 PM, Anonymous Anonymous said...

I really enjoyed looking at your site, I found it very helpful indeed, keep up the good work.
»

 
At 7:19 AM, Anonymous Anonymous said...

http://www.fragrance-direct.info/ Get 80ml samples original Bijan Wicked 3.4 UK FL OZ reviews wholesale Mikhail Baryshnikov 1.5ml biggest discounts Sale of perfumes women 75ml amex wholesale Into The Blue 2.7 FL OZ paypal authentic relaxing fragrance 30ml biggest discounts Sale of brand fragrance 80ml accepts credit cards authentic Barier Des Isles 4.2 FL OZ 125ml online original Pure Wish 5ml bonus Discounted Signature 0.5 FL OZ diners club Shop for Antonio Banderas 0.8 FL OZ accepts credit cards cheap cool water fragrance 5ml bonus cheapest 1 womens perfume 30ml visa not fake Barbie Princesa 25ml accepts credit cards Sale of Tova 2.5 FL OZ compare prices Where to buy Cassini 5ml diners club Where to buy top womens perfume 0.8 FL OZ amex Discounted 10 best mens cologne 0.8 FL OZ accepts credit cards Shop for Intuition 96.60ml visa wholesale Comptoir Sud Pacifique Vanille Passion 0.05 FL OZ online

[b]Get the best deals on Mens and Womens Perfumes.[/b]
[url=http://cloakedlink.com/nsayuwazuf]
[img]http://fragrance-direct.info/bigarrow.gif[/img]

http://cloakedlink.com/nsayuwazuf <== VISIT THIS SITE TODAY (Up to[u] 80% Discount[/u] on select items)
[/url][size=1] IGNORE THIS----------------------------
[url=http://lucasbuckley157.vox.com/library/post/buy-salvia-cheap-online-purchase-salvia-cheap-salvia-shops-purchase-salvia-divinorum-40x-extracts.html] Buy Salvia Extract Affordable Online [/url]
[url=http://sites.google.com/site/buysalviacheaponline/buy-salvia-cheap-online-purchase-salvia-cheap-salvia-shops-purchase-salvia-divinorum-40x-extracts] Buy Salvia Divinorum Cheap Online [/url]
[url=http://wheretobuysalvi.livejournal.com/463.html]Buy Salvia Powder Affordable Online [/url]
[url=http://buysalviacheap3.blogspot.com/2010/01/buy-salvia-cheap-online-purchase-salvia.html]Buy Salvia Divinorum Affordable Online [/url]

tgooth whitening half off Sept-Îles teeth whitening business opportunity Bournemouth [url=http://teethwhiteningstripsreviews.info] teeth whitening strips reviews[/url] paint rooth whitening system compare teeth whitening New Westminster Kalgoorlie method tooth whitenihng Gwent north little rock arkansas teeth whitening Buckinghamshire tweeth whitening Latrobe City arlington virginia teeth whitening britesmile tooth whitening

[url=http://guaranteedheightincrease.info/]height increase[/url] - http://guaranteedheightincrease.info/

[url=http://provenpenisenlargement.info/]proven penis lengthening[/url] - http://provenpenisenlargement.info/

[url=http://provenskincareadvice.info/]skin care advice[/url] - http://provenskincareadvice.info/

[url=http://getrichgambling.info/]get money gambling[/url] - http://getrichgambling.info/

[url=http://herpesoutbreak-gentalwarts.info/]herpes outbreak[/url] - http://herpesoutbreak-gentalwarts.info/

[url=http://STOP-PREMATURE-EJACULATION-SOLUTIONS.INFO]cure premature ejaculation[/url] - http://STOP-PREMATURE-EJACULATION-SOLUTIONS.INFO

[url=http://3GMOBILEPHONESFORSALE.INFO]used mobile phone on sale[/url] - http://3GMOBILEPHONESFORSALE.INFO

[url=http://internationaloddities.reviewsdiscountsonline.com] international oddities review[/url]

[url=http://drobuds.reviewsdiscountsonline.com]dro buds [/url]

 
At 7:47 AM, Anonymous Anonymous said...

Hello

I am new to this place. I found loads of useful information here. Please accept my little contribution towards community. I would like to share some [url=http://www.weightrapidloss.com/lose-10-pounds-in-2-weeks-quick-weight-loss-tips]quick weight loss tips[/url]. If you wish to know how to lose 10 pounds in a week, you are probably not looking for a common dieting and workout plan. You can lose weight with a regular diet and workout plan, However this requires a lot of time doing intensive cardio drills and sticking to a strict diet. Here I will outline the right steps that I took to lose 10 pounds in just a calendar week.

1. Keep Distance from all fried nutrients for the week
2. Drink In an 8oz glass of grapefruit with breakfast every day. (this speeds up your metabolism)
3. Eat Up limited portions (stop taking when you are full)
4. Rather than consuming 3 big a meals a day, consume 5-6 small meals to keep your metabolism up and keep your body burning fat.
5. Do not eat anything after 9pm. Calories do not burn, when you eat so late.
6. Proper sleep is necessary everyday.. Not taking enough rest has been proved to be a leading element to the body storing excess fat.
7. Apply a body/colon clean for the 7 days. This will get rid of excessive weight stored close to the tummy area as well as cleanse your body of harmfull pollutants that makes you store fat and feel tired. Flush away excess pounds around the stomach area that otherwise would be hard to lose.
8. I suggest you using Acai Berry Diet Pills. This one is tested to work, and you can get a free trial.
9. For those man's/womans who want to burn fat quickly, avoid alcoholic drink.
10[url=http://www.weightrapidloss.com/lose-10-pounds-in-2-weeks-quick-weight-loss-tips].[/url] A low GI diet is an outstanding method of loosing fat quickly.

Thanks![url=http://www.weightrapidloss.com].[/url]!

 
At 1:11 PM, Anonymous Anonymous said...

like gambling? love las vegas? inquire the all untrained [url=http://www.casinolasvegass.com]casino[/url] las vegas at www.casinolasvegass.com with on the other side of 75 exhibitionist unbidden on [url=http://www.casinolasvegass.com]online casino[/url] games like slots, roulette, baccarat, craps and more and circumscribed the discontinuity in upwards licit coins with our $400 unrequested bonus.
we from unvaried perspicacious b wealthier games then the superannuated online [url=http://www.place-a-bet.net/]casino[/url] www.place-a-bet.net!

 
At 12:03 PM, Anonymous Anonymous said...

hi

i am trying to insert a [url=http://www.getapoll.com/]pol[/url]l intro this forum and i can't add the code from the page to this forum.
Is there a tutorial so i can add a poll?
i wan't to make a financial poll to know which services are better to apply payday loans or [url=http://www.usainstantpayday.com/]bad credit loans[/url]

thanks
pelsodireesia

 
At 11:48 PM, Anonymous Anonymous said...

http://studencki-kredyt.pl/co.html
http://forums.soccerways.com/index.php?showuser=75614
http://wheretofindparking.com/forum/profile.php?mode=viewprofile&u=48408
http://stophairlossnow.ipbhost.com/index.php?showuser=48951
http://www.apple-group.com/forums/member.php?u=42042
http://www.nonsportscardforum.com/member.php?u=33846

http://studencki-kredyt.pl/kto.html
http://studencki-kredyt.pl/jak.html
[url=http://studencki-kredyt.pl/gdzie.html]gdzie[/url]
[url=http://studencki-kredyt.pl/tytan.html]tytan[/url]
[url=http://studencki-kredyt.pl/wanad.html]wanad[/url]
[url=http://studencki-kredyt.pl/chrom.html]chrom[/url]
http://studencki-kredyt.pl/miedz.html
[url=http://www.atomic.yoyo.pl/katar-sienny/index.html]katar sienny[/url]
[url=http://www.atomic.yoyo.pl/objawy-kataru-siennego.html]objawy kataru siennego[/url]
[url=http://www.atomic.yoyo.pl/alergeny.html]alergeny[/url]
[url=http://www.studencki-kredyt.pl/wojciech-mann.html]wojciech mann[/url]
[url=http://studencki-kredyt.pl/wyszukiwarka-fobia/fobia.html.html]fobia[/url]
http://studencki-kredyt.pl/szukaj/index.html
[url=http://studencki-kredyt.pl/kredyt-dla/kredyt-dla-singli.html]kredyt dla singli[/url]

[url=http://www.studencki-kredyt.pl/]kredyt[/url]

 
At 4:17 AM, Anonymous Anonymous said...

Good web site!

Most everyone wants to have insurance at one time or another, whether it is
auto insurance, life insurance, health insurance, or homeowners insurance.
These times it is more simplified than ever to acquire complimentary insurance quotes from several
businesses in order to find the optimal deal. You can also learn how to redeem
lots of money in free petrol when you acquire your insurance price quotations.

[url=http://freeinsurancequoteshq.com]Insurance price quotes[/url]
http://freeinsurancequoteshq.com

[url=http://freeinsurancequoteshq.com/home/compare-house-insurance-for-free.html]Compare house insurance[/url]

http://www.weddingringsforever.com/

 
At 10:39 AM, Anonymous Anonymous said...

sienna miller online, [url=http://community.bonniehunt.com/forum/topics/jim-wahlberg-and-mark-wahlberg]gi joe sienna miller[/url] sienna miller naked photos
gehjfrgghh

 
At 1:20 AM, Anonymous Anonymous said...

hey


great forum lots of lovely people just what i need


hopefully this is just what im looking for looks like i have a lot to read.

 
At 2:12 AM, Anonymous Anonymous said...

if you guys constraint to down [url=http://www.generic4you.com]viagra[/url] online you can do it at www.generic4you.com, the most trusted viagra pharmacopoeia repayment in recurrence generic drugs.
you can course into uncover drugs like [url=http://www.generic4you.com/Sildenafil_Citrate_Viagra-p2.html]viagra[/url], [url=http://www.generic4you.com/Tadalafil-p1.html]cialis[/url], [url=http://www.generic4you.com/VardenafilLevitra-p3.html]levitra[/url] and more at www.rxpillsmd.net, the pre-eminent [url=http://www.rxpillsmd.net]viagra[/url] roots on the web. well another great [url=http://www.i-buy-viagra.com]viagra[/url] pharmacy you can find at www.i-buy-viagra.com

 
At 7:24 AM, Anonymous Anonymous said...

Bonjour

This forum rocks. Nice to be here.

Muchas Gracias!

 
At 9:18 AM, Anonymous Anonymous said...

Considerably, the article is in reality the sweetest on this deserving topic. I fit in with your conclusions and will eagerly look forward to your approaching updates. Just saying thanks will not just be sufficient, for the extraordinary lucidity in your writing. I will immediately grab your rss feed to stay abreast of any updates. Authentic [url=http://pspgo.info/favorites.html]internet[/url] work and much success in your business efforts!

 
At 5:41 PM, Anonymous Anonymous said...

[url=http://pobierz-to.com/viewtopic.php?f=10&t=6]pobierz[/url]
[url=http://pobierz-to.com/viewtopic.php?f=13&t=51]na tej stronie[/url]
[url=http://pobierz-to.com/viewtopic.php?f=11&t=18]dobra strona[/url]
[url=http://www.tucows.com]try here[/url] [url=http://download.cnet.com]this site is good too[/url]
http://www.atomic.yoyo.pl/nowotwory/rak-pluc.html
[url=http://pobierz-to.com/viewtopic.php?f=13&t=71]emule pobierz[/url]
http://pobierz-to.com/viewtopic.php?f=16&t=70
http://pobierz-to.com/viewtopic.php?f=16&t=68
http://pobierz-to.com/viewtopic.php?f=16&t=66
http://pobierz-to.com/viewtopic.php?f=16&t=63
http://pobierz-to.com/viewtopic.php?f=16&t=61
http://pobierz-to.com/viewtopic.php?f=16&t=60

 
At 6:15 AM, Anonymous Anonymous said...

Hello people,

What online fanzines do you read and would recommend?

For all you ska people out there I recommend The Enough Fanzine. It is one of the first emo zines on the internet.

They have throusands of interviews from the most underground bands all over the world. Check them out online: [url=http://www.enoughfanzine.com]Enough Fanzine[/url]. Best of it all, they are 100% non-profit and just helping the scene!

Looking forward to your recommendations.

Cheers!

 
At 2:14 PM, Anonymous Anonymous said...

If you’re like me when you first saw the term “arbitrage sports betting” you just said, “huh?” You may even be reading this article because you were wondering. It is a relatively little method that can actually allow you to make money no matter who wins or loses. Kind of like heads I win, tails I win!

One key thing to remember when you are seeking out the best sports betting odds is that the best odds and the best sports bookmaker are not necessarily one and the same.
[url=http://www.pulsebet.com]free sports betting[/url]
The changes that are going to be made to the Wire Act are quite simple. First and foremost the internet will be added to the list of wire communications that are prohibited. Of course the internet was not around in 1961 so it was not included in the first draft. In addition, penalties for breaking the Wire Act will increase from a maximum of two years in prison to five.

The most commonly occurring reason I have found for people consistently losing money at sports betting is that they have no "game plan". The most essential elements of a good game plan for betting purposes are a valid, proven Selection System and a proper Staking Plan. The Staking Plan alone won't cut it; first and foremost you must employ a worthwhile Selection System.

 
At 8:17 AM, Anonymous Anonymous said...

Manchester Utd, almost certainly the biggest soccer club on earth. The selection of players on offer to a football team of this stature is fairly big. Over time Man utd have therefore had some top rated footballers out on the pitch for them. Whether you like it or not, the role in any soccer team that will get the maximum amount of interest is centre forward. [url=http://www.pulsebet.com]manchesterunited[/url] Manchester is a city with a rich history in sports, especially football. The city hosts two major football clubs, Manchester United and Manchester City. The former play at the Old Trafford ground, England’s biggest club football ground, while the latter play at the City of Manchester Stadium. [url=http://www.pulsebet.com]michael carrick[/url] Hopefully this article has given an informative insight into the history of the Manchester United Shirt, and should you be asked on "Who Wants To Be A Millionaire" for the colour scheme of the Newton Railways Club shirt, you won't need to phone a friend!

 
At 12:37 AM, Anonymous Anonymous said...

After that goal, there was no way back for Real Madrid. The team, already lackluster in the second half, didn’t fight anymore. In fact, Madrid was lucky the French didn’t score again, as the team had more opportunities at the end. [url=http://www.pulsebet.com]real madrid official website[/url] Real Madrid maintains their fight for the title of the Spanish League after beating Real Zaragoza in an anguishing match, 2-1 this past Saturday. Real Zaragoza, which played the second half with ten players due to the expulsion of the Italian midfielder, Matteo Contini, were close to making a draw. However, a great goal from Kaka at minute 82 gave the Meringues the victory and moved them closer to Barcelona in the top spot by one point. Barcelona also took a victory after beating Xerez 3-1, leading with 87 points.

Espanyol entered the second half rejuvenated, motivated, enthusiastic, and ready to control the field. Nevertheless, the team was far too inconsistent and never quite managed to threaten Madrid’s area. [url=http://www.pulsebet.com]ronaldo[/url] The Villareal players were unhappy with the decision but unable to do anything. The game continued, and they had several opportunities from Giuseppe Rossi and Santi Cazorla, but both shots were saved by Real Madrid goalkeeper Iker Casillas.

 
At 2:20 PM, Anonymous Anonymous said...

Make the beast with two backs casinos? probe this young [url=http://www.realcazinoz.com]free casino[/url] games. advisor and wing it reduce online casino games like slots, blackjack, roulette, baccarat and more at www.realcazinoz.com .
you can also delay our untrained [url=http://freecasinogames2010.webs.com]casino[/url] control at http://freecasinogames2010.webs.com and gain material folding shin-plasters !
another late-model [url=http://www.ttittancasino.com]casino[/url] spiele regard is www.ttittancasino.com , because german gamblers, slip in unrestrained online casino bonus.

 
At 7:21 AM, Anonymous Anonymous said...

I created a Starcraft Two website found here:

[url=http://www.thedarkshrine.com]Starcraft 2[/url]
http://www.thedarkshrine.com

I am going to be putting on a lot of things to it, such as replays, vods, fpvods, maps, live streams, tools, esports info and much more. There is a wiki there and really could use contributors to help me out. I hope you guys can register as my goal is for this web site to be one of the strongest Starcraft 2 sites on the net. Please register asap as there will be a tournament. If you have any suggestions please feel free to let me know!

Thanks! Great forum btw!

 
At 11:29 PM, Anonymous Anonymous said...

So I did it -- bought myself a [url=http://www.ordio.com.au/products/Fatman-iTube-Red%252di-with-Speakers.html]Fatman iTube Red i[/url] and I've got to say I am an extremely happy customer. I actually listened to one at a friend's house a few months back and just couldn't get that music out of my head because it impressed the heck out of me. I searched high and low for a great deal and finally found it at [url=http://www.ordio.com.au]Ordio[/url] in Westfield Bondi Junction. I called them up first and asked a bunch of questions and everything was answered to my satisfaction so I went ahead and bought it. Shipping was surprisingly fast. Everything was as it should be. I'm pretty darn happy and I'm playing it right now. Not sure if they post outside of Australia but you won't be sorry if they do.

Very nice...

Reef

 
At 4:54 AM, Anonymous Anonymous said...

Your business card online is an extension of your provider and it is vital for merchandise branding. It reflects your business profile, your services and is also fantastic for marketing too as networking. A properly planned business card online can make a lasting initial impression, that is crucial if you ever will not want your business card thrown away. At Pixellogo, we produce online ingenious layout solutions that are significant even though branding your network image. Browse as a result of our stationery catalogue and decide on customizable produce templates or use our develop expertise to exclusively layout your very own business card. Whether you happen to be a compact start-up provider or an previously established business, you'll be able to obtain your wonderful business card create on this web page. [url=print your own business cards
electronic business cards [/url]

Pioneering patterns for the business card online! Make the most beneficial use of our business card online products and services

We make business card online patterns to match your company’s necessities, but which convey your manufacturer profile in an attention-grabbing way. You will find design suiting just about every business desire ranging in the food business to the sports industry the following! We grant ready-to-use business card online templates which you're able to download and modify as per your demands. We also offer you exclusive designs which will reflect your company persona inside the most specialized way. It's possible to design a business card online by collaborating with our business card maker, who will endow you with a selection of types it is easy to pick out from. Any time you approve of any pattern but would like it being modified, our business card online maker will alter it for free! We even add style and design fx for your cards to generate them a little more catchy. So what have you been waiting for!? Produce your eye-catching business cards online, proper right here on our ?nternet site.

fast business cards
business card designer
make business cards
electronic business cards
design a business card
order business cards online
discount business card
photography business card
business card on line
online business card maker
order business cards
business card cases
business card printer
business card design software
premium business cards
cool business cards
stylish business cards
medical business cards
design free business cards
professional business card

 
At 6:15 PM, Anonymous Anonymous said...

I stumbled upon a cow in my cheese burger! Should I take legal action? [url=http://emanuel7powell.xanga.com/729910381/hvordan-tjene-penger-online]hvordan tjene mye penger[/url]

 
At 4:15 PM, Anonymous Anonymous said...

buy facebook likes
get facebook likes

http://www.gpucomputing.net/?q=node/69 http://ndn.org/blog/2011/03/invite-april-1st-webcast-dhs-sec-napolitano-distinguished-panel-discuss-21st-century-bo
buy facebook likes facebook likes buy facebook likes
I've been trying to uninstall "Symantec AntiVirus" from my computer because it is expired and I want to install a new Anti-Virus program. The new program won't let me install it because I have to remove the old one. When I try to remove it, a "failed program" message comes up. Can anyone help please!!! I have an HP Windows XP.

buy facebook likes facebook likes [url=http://1000fbfans.info]get facebook likes [/url] get facebook likes

 
At 9:35 PM, Blogger Dr Purva Pius said...

Hello Everybody,
My name is Mrs Sharon Sim. I live in Singapore and i am a happy woman today? and i told my self that any lender that rescue my family from our poor situation, i will refer any person that is looking for loan to him, he gave me happiness to me and my family, i was in need of a loan of S$250,000.00 to start my life all over as i am a single mother with 3 kids I met this honest and GOD fearing man loan lender that help me with a loan of S$250,000.00 SG. Dollar, he is a GOD fearing man, if you are in need of loan and you will pay back the loan please contact him tell him that is Mrs Sharon, that refer you to him. contact Dr Purva Pius,via email:(urgentloan22@gmail.com) Thank you.

BORROWERS APPLICATION DETAILS


1. Name Of Applicant in Full:……..
2. Telephone Numbers:……….
3. Address and Location:…….
4. Amount in request………..
5. Repayment Period:………..
6. Purpose Of Loan………….
7. country…………………
8. phone…………………..
9. occupation………………
10.age/sex…………………
11.Monthly Income…………..
12.Email……………..

Regards.
Managements
Email Kindly Contact: urgentloan22@gmail.com

 

Post a Comment

<< Home