vita moderna

kisses, tears & psychodramas

5.9.04

Beslan

Υπάρχει μεγάλη αγριότητα και έρεβος και πηχτό σκοτάδι μέσα σ’ αυτό το άπατο πηγάδι που έχουμε μέσα μας. Όταν εκφραστεί, η ζωή παίρνει αυτές τις τροπές του εφιάλτη. Έχασε, λέει, κόρη, γυναίκα και αδελφό. Πήγαινε εσύ τώρα νεαρά ψυχολόγα μου να τον στηρίξεις και πες του να ξαναφτιάξει τη ζωή του. Κι εσύ παπά μου, επίσης.

Στην Ιταλία, σε πολλές πόλεις, έβγαλαν κεράκια στα μπαλκόνια, να φωτίσουν λίγο αυτή τη διαρκή νύχτα που είναι ο άνθρωπος.

Όταν τα γεγονότα είναι τόσο ακραία, το να βλέπεις τηλεόραση κεραυνοβολημένος μαζί με τον υπόλοιπο πλανήτη είναι κι αυτό μια συμπαράσταση. Κάποιο είδος προσευχής.

1 Comments:

At 12:30 PM, Blogger thas said...

Σχόλια:


QarcQ:Το καλοκαίρι έφυγε και έρχεται ο κακο-Μπους.

Καμικάζι τρομο-μακελειό με γενοκτονίες ως αντίποινα …και 3 ημέρες μετά, ο “Τζορτζ Ντάμπλγιου Μπους” εκτινάσσεται, περνώντας μπροστά (σαν το Σεπτέμβρη) με 11 ποσοστιαίες μονάδες από το(ν) καλό-κερρυ.
Άχρηστο ψωράλογο!
Τον κακό μας τον Κέρρυ που μύρισε Fahrenheit 911!
Παιδική σάρκα στον τοίχο εν αποσύνθεση μύρισε.

Μπους , γιου λάκυ μπάσταρντ!
Τι διαολεμένη σύμπτωση, έτσι προεκλογικά; Τελικά είχες δίκιο σχετικά με την όλη τρόμο-απειλή. Τα είχες όλα προφητέψει. Μας είχες όλους προειδοποιήσει για τη σοβαρότητα του θέματος και την αναγκαιότητα μιας 24-7 on-line κάμερας παρακολούθησης μες τα εσώρουχά μας, αλλά ουδείς άγιασε στον τόπο του (και πετάχτηκες μέχρι Ρωσία πλευρά). Τώρα γνωρίζουν και αυτοί. Θα λάβετε, επιτέλους, όλοι μαζί τα μέτρα σας.
Ο αγώνας τώρα δικαιώνεται!

Η εδραίωση των μέσων παρακολούθησης δεν σου εξασφαλίζουν τον αποκλεισμό τρομοκρατικών επιθέσεων, διότι αυτές, έχουμε όλοι πλέον αποδεχτεί ότι αποτελούν καθημερινό φαινόμενο της ζωής μας. Απλώς, έτσι και συμβεί τίποτα και πεθάνουν εκατοντάδες άνθρωποι γύρω σου και εσύ καταφέρεις να επιζήσεις… ε, να μην το έχεις σε Βίντεο από 5-6 γωνίες λήψης να το δείχνεις στους επιζήσαντες φίλους σου; Εγώ που δεν σε ξέρω και περιμένω να γνωρίσω τον πλανήτη με όλες τις αλήθειες του από την τηλεόραση, να μην το δω και εγώ;

Θλίβομαι παρά θυμώνω. Καλό Χ-μόνα *

2004-09-06 18:00


--------------------------------------------------------------------------------

thas:Summer almost gone (δις), where will we be, when the summer's gone…(the doors).
Εσύ είσαι ποταμός σχολίων ανεξάντλητος. Στήσε blog να ξεχειμωνιάσουμε.

2004-09-08 11:20


--------------------------------------------------------------------------------

QarcQ:www.qarcq.blogspot.com

Χίλιες λέξεις ανα Post.

2004-09-08 13:56

 

Post a Comment

<< Home