vita moderna

kisses, tears & psychodramas

23.1.06

No passaran!

Να μη δω παρατημένο αυτοκίνητο στο δρόμο ή κρουσταλλιασμένο παρμπρίζ. Να μην υπάρξει νιφάδα χιονιού που δεν κατεγράφη. Και να μην ακούω μαλακίες ότι διαλύονται αμέσως- άμα θέλουμε προλαβαίνουμε. Σε κάθε ξενύχτη δίνουμε δύο Λάκτες και ένα σκούφο δώρο. Το τονίζω: δώ-ρο! Επίσης: Πρώτα κάνουμε το αλκοτέστ και μετά τον βάζουμε να πιει το κονιάκ. Συνεννοηθήκαμε; Άιντε, στραβάδια. Ξέρoυν όλοι πώς μπαίνουν οι αλυσίδες ρεεεεεεεεε;

*



-Εν αναμονή της επέλασης του χιονιά λοιπόν, εδώ, στη βόρεια Φλώρινα και οι κάτοικοι έχουν οχυρωθεί στα σπίτια τους. Είναι συντονισμένοι στον Άλφα, περιμένοντας να τους δοθεί το σύνθημα της επίθεσης του καιρού. Νίκο.
-Εμείς πώς να δώσουμε το σύνθημα από ’δω αν δεν μας πεις τι καιρό έχετε εκεί; Εσάς περιμένουμε.
-Έτσι ακριβώς είναι Νίκο. Πάντως οι κάτοικοι είναι αρκετά ενοχλημένοι γιατί αργεί να δοθεί η εκκίνηση. Την περίμεναν για απόψε.
-Το χωριό είναι έτοιμο για ενδεχόμενο νυχτερινό χτύπημα από πλάγιους βορειoδυτικούς ανέμους; Το συνεργείο μας, έχει δέσει τους τσίγκους στις σκεπές;
-Έτσι ακριβώς είναι Νίκο. Η θερμοκρασία πάντως τώρα που μιλάμε βρίσκεται ακόμα στους συν δεκαπέντε, οπότε καταλαβαίνετε πόσο δύσκολο είναι να κάνουμε το ρεπορτάζ του χιονιού. Έχουν αρχίσει να εξαντλούνται και οι δημοσιογραφικές μας δυνάμεις, φοράμε συνέχεια τα μπουφάν για τις ανάγκες του ρεπορτάζ και έχουμε σκάσει.
-Εντάξει. Θέλω όμως να μείνεις εκεί Φρόσω και να μας ενημερώνεις αν κατά τη διάρκεια της νύχτας κάποιος κάτοικος ξεσκεπαστεί στον ύπνο του ή φταρνιστεί.
-Έτσι ακριβώς είναι Νίκο. Θα μείνουμε να φυλάμε και τα ζωντανά από ξαφνικές ριπές ή ενδεχόμενη χαλαζόπτωση. Θα μείνουμε για το ρεπορτάζ.
-Ευχαριστούμε πολύ Φρόσω.
-Ακριβώς

*


Έλα μ’ ακούς; Siazzzng έλα, ποιος είναι; Siazzzng ο Βαζιβασδέκς είμαι ρε από το κάπα βήτα Siazzzng έλα τι έγινε Siazzzng κοίτα πέρασε από το μπλόκο ένας μαλάκας, δεν είχε μαζί τ ούτε αλυσίδες ούτε ξηρά τροφή Siazzzng νταλίκα; Siazzzng νταλίκα Siazzzg ρωτήσατε για ξηρούς καρπούς; Siazzzng τίποτα δεν έχει, του δωσε ο Aποστόλς δύο κονσέρβες τόνο πολυσαλάτα και ένα κονιάκ πεντάρι Siazzzng εντάξει Siazzzg είπε ότι πάει μέχρι τς Ρωσίδες Siazzzng εντάξει ελέγχουμε εμείς μέχρι τς Ρωσίδες είναι λαμπίκος το οδόστρωμα Siazznjjjjaazxxjnnjjjjng καλώς Siazzzng επανάλαβε Siazzzng καλώς, καλώς Siazzzng αν οι Ρωσίδες σχολάσουνε κατά τα τέσσερις βγάλτε κουβέρτες Siazzzg χο χο τι λέτε ρε μαλάκες Siazzzng ναι, γελάτε μαλάκες, θα σας κόψει τον κώλο ο Βουλγαράκς Siazzzng έλα, καλώς Siazzzng ο Βαγγέλς ακούει; Siazzzg είναι μέσα τώρα Siazzzng πές του ότι έχει τσόντα στο Θερμαϊκός τι βι Siazzzng καλώς, ελήφθη.

6 Comments:

At 4:40 AM, Blogger Rodia said...

Aaaaaaaaaaxaxaxaxaxaxa!!!!!!!
Η τελευταία γεύση του εργάσιμου χρόνου μου. Πολύ καλή για ένα ξέγνοιαστο υπνάκο!
Καιρός δεν είναι να την πέσω, ε;

Καλημέρα σας:-)

 
At 9:42 PM, Blogger QarcQ said...

Μαν, μου προκαλείς μεγάλα σχόλια.

 
At 11:56 PM, Blogger 0comments said...

thasκάσουμε απ' τη ζέστα σου!

 
At 9:47 AM, Blogger alombar42 said...

Ανπέχταμπλ :)

 
At 9:55 AM, Blogger thas said...

Ανπέχταμπλ! Τεράστια δισκογραφική επιτυχία. Γκραντ σουξέ.

(εγώ γέλαγα όταν το έγραφα αλλά φαίνεται είχα πάρει από τα ληγμένα. Μπορεί κι εσείς. Θα το βάλω στην κατηγορία "πανωλεθρίες".)

Όσο για σένα μαν, είσαι όλγουεις τάτσυ!

 
At 6:41 PM, Anonymous Anonymous said...

..Siazzzg.. καθυστερήσαμε λόγω το 'δόστρουμα..:-)

Btw, υπέροχο, καταπληκτικό βρωμόκαιρο έχει σήμερα! Μ'αρέσει πολύ! Ρίαλ ΧΕΙΜΩΝΑΣ!

 

Post a Comment

<< Home